/
0 Comments

Teinkö tarpeeksi?Herättiin tuossa hetki sitten Lunan kans sylikkäin sohvalta kunnon "kuola poskella" päiväunilta. Nää on tosi harvinaisia kun yöllä nukuttaa niin hyvin kaikkia, mutta viime yö meni allergiakohtauksen takia ihan harakoille ja tänään oli pilvinen päivä niin eipä tuo pahaa tehny ottaa hetken lepoa!

Tämä päivä on muutenkin ollut erikoinen, muutenkin kuin pilvisyyden kannalta! Oon kovasti valmistellu, miettiny ja suunnitellu lähestyvää Suomeen muuttoa. Onhan se mielessä ollut tai ainakin taka-alalla, mutta kun viime viikonloppuna kaverilla illanistujaisissa kysyttiin suoraan, että miltä se nyt tuntuu palata, on se ollut nyt enemmän mielessä! 

Muuttaminen on oikeesti ihan kivaa! Te jotka minut paremmin tunnette, tiedätte et tykkään suunnitella ja listata, käytän melkein yhtä paljon Post-it lappuja kuin Minna ja mukana kulkee aina paperikalenteri, josta kukaan muu ei saa selvää! Tänä kesänä kun kävin pikareissun Suomessa tsekkaamassa Suomen kodin vuotavan katon (kyllä, kaikki tapahtuu kun olet itse mahdollisimman kaukana) kaikkia vähän hymyilytti minun tarkka aikataulu reissulla. Minua myös, mutta sainpahan kaiken tehtyä/nähtyä ja vielä napattua Sadun mukaan tänne!

Jo reilu pari kuukautta sitten listasin täällä paikat ja asiat mitä haluan ennen muuttoa tehdä, sen jälkeen sijottelin ne kalenteriin niin että ne toteutuu. Tämä on mun ns. Muuttorituaali kun olen muuttamassa takaisin Suomeen, vältän näin tunteen "teinkö tarpeeksi"?! Nyt siellä joku miettii et sekasinhan tuo on mennyt, joten tarkennetaan että tämä on nyt kolmas Suomeen muutto minulla (Kiina ja Saksa on tullut aiemmin asuttua).

Silloin kun on lomalla jossain, sitä suunnittelee, tekee ja menee ihan erilailla kuin jos asuu jossain. Niin minäkin tein täällä, kun eka kertaa olin lomalla! Oli kuulkaa sellanen aikataulu että olisi tarvinnut loman loman jälkeen! Toisella reissulla tiesin jo muutosta, joten otettiin hieman rauhallisemmin. Muuton jälkeen, yllätys yllätys täälläkin on arki, vaikka se on aurinkoista ja ainakin suht lämmintä ympäri vuoden niin arki on arki ja hommat on hoidettava! Huomasin kuitenkin taas, että ollaan mielestäni täällä tai muualla ulkomailla asuessa oltu aktiivisempia kuin Suomessa. Miksihän sitä ei Suomessa ole niin aktiivinen? Onhan sielläkin hienoja paikkoja ja tapahtumia ja mikä tärkeintä, enemmän perhettä ja ystäviä mukana kokemassa ja tekemässä! Tässä on kyllä petrattavaa kun pääsee takaisin Suomeen!

Tässä vielä muutama todiste pilvistä. Käytiin Lunan kans silti rannalla lenkillä!
Kohta nähdään!

M 💙


Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.

Tunnisteet

1 tie (1) 4th of July (2) ajokortti (1) Angels Landing (1) Arizona (4) Arkikuvahaaste (4) Autoilu (1) autonosto (1) Beverly Hills (1) Big Sur (1) bikram (2) biohacking (1) black friday (1) Bryce (1) Carmel (2) casino (1) Central Market (1) crossfit (3) Dallas (1) Dia de los Muertos (1) Disney Concert Hall (1) Dixie (1) Fremont Street (1) Grand Canyon (1) Hackberry General Store (1) Halloween (3) Happy Holidays (1) helppoa leipomista (3) Hollywood (3) Hollywood Forever (1) Hoover Dam (2) Huntington library (1) Idyllwild (1) IFTTT (217) Instagram (218) Joulu (4) jouluvalot (2) kakkoskoti (4) kalifornia (10) Kanab (1) kesäloma (26) key lime pie (1) koiran kanssa lentäminen (1) Koti (9) kukkuu kurpitsapiiras (1) kummitukset (1) LA Autoshow (1) Lake Mead (1) lakers (1) Lankalauantai (1) Las Vegas (5) leipominen (4) lentäminen (2) Loma (8) Los Angeles (4) Los Olivos (1) Luna (8) Malibu (1) matkustaminen (112) Mondos (1) Monterey (1) Mustikka-vadelmapiirakka (1) Muutto (4) narrow (1) Nevada (5) New York (4) NHL (1) Oulu (9) pankkiasiat (1) Paso Robles (4) PCH1 (4) Pepperdine (1) Pismo Beach (1) Pitkäperjantai (1) puutarha (7) Pääsiäinen (2) Pääsiäispäivät (2) road trip (19) Rodeo Dr (1) Route 66 (1) Ruoka (14) San Fransisco (6) Sana Ynez (1) santa monica (2) Santa Ynez (1) Sosiaaliturvatunnus (1) Suomireissu (5) surffaus (3) Thanksgiving (1) the Last Bookstore (1) treenit (5) turistihommia (5) Universal Studios (2) Utah (5) Venice (1) ventura (12) Venturabeach (5) viini (9) viinitilat (6) viisumi (1) weekend getaway (2) Whole Foods (1) Yoga (4) Zion (2)