/
0 Comments

Tupperware!


Kyllä - legendaarisen Tupperwaren paluu elämääni tapahtui hyvän ystäväni Minnan kautta nyt alkukesästä... Itse entisenä konsulenttina (kyllä, salattu menneisyyteni sisältää myös kuppikaupalla Tupperwarea) halusin tukea Minnan uutta alkua järjestämällä kutsut ja onhan se mukava kahvitella kavereiden kanssa kun nykyään konsulentti huolehtii tarjoilustakin! Tässäpä siis ihana Minna Pohjola  kertoo kaiken tarpeelisen Tuppereista ja kutsuista - hänen kauttaan järjestyy Oulun ja lähialueiden kutsut ja tilaukset!


1. Miten innostuit Tuppereista?

Innostuin Tupperwaren konsulentiksi vähän vahingossa ja todellakin ihan ex tempore. Anoppini järjesti Tupperware -kutsut ja kutsui minut sinne. Viimeisin muistikuvani Tupperin kutsuista oli lapsuudestani "muovikippojen tyrkyttämisenä" ja miehenikin sanoi lähtiessäni, että ainuttakaan kippoa et sitten kaapin täytteeksi osta. Lähinnä velvollisuudentunnosta siis osallistuin - ja onneksi osallistuin, sillä siitä se sitten lähti! Kutsuilla oli tosi hauskaa, rento ilmapiiri, mukavia ihmisiä ja yhdessä päästiin ihmettelemään mihin kaikkeen tuotteita voi käyttää - ja ennen kaikkea maistelemaan lopputuloksia Minulla oli kyllä Tupperin tuotteita itselläni jo entuudestaankin (lähinnä äidin kaapeista itselle omittuja) ja arvostin niiden laatua ja helppoutta, mutta kutsuilta sain paljon uusia ideoita, reseptejä ja käytännön vinkkejä. Huomaamattani tulin merkanneeksi useita tuotteita kuvastosta itseäni kiinnostaviksi, mutta kirosin esittelijälle, ettei ole lupa ostaa...niinpä keksimme yhdessä ratkaisun - ryhdyin konsulentiksi, niin saan tienattua tuotteet itselleni mukavia esittelyitä pitämällä! Alkujärkytyksestä toivuttuaan ("siis PALJONKO niitä kippoja oikein tulee?!?") mieskin on ollut tyytyväinen, sillä Tupperin tuotteiden ansiosta kokkaaminen ja leipominen on meidän taloudessa lisääntynyt hurjasti!

Ja niitähän tuli...!!

2. Viekö Tupperit paljon aikaa?
  • Parasta konsulentin työssä on, että saa itse olla oman työnsä ja ajankäyttönsä herra. Pidän esittelyitä omalla tyylilläni ja sen verran kuin itselläni on aikaa ja energiaa. Näin alkuun toki käytäntöjen opettelu vie oman aikansa ja siksi lähdinkin mukaan kesälomalla, kun kaipasin pikkupuuhastelua aikani kuluksi. Tukun asettama minimivaatimus on 1 esittely/kuukausi ja aktiivisimmat pitävät 3-4 esittelyä/viikko. Aikaa saa siis kulumaan juuri niin vähän tai paljon kuin itse haluaa panostaa - itselläni oli juuri härkäviikko ja pidin 4 esittelyä, mutta realistisempi tahti jatkossa on 1-3 esittelyä kuukaudessa.
3. Mikä on esittelyissä kivaa?

  • Vaikka minussa on myös yksikseen viihtyvä erakkopuoli, tykkään työkseni touhuta ihmisten parissa. Olen aina tehnyt asiakaspalvelutyötä ja nautin siitä. Pidän siitä, että saan itse suunnitella esittelyni ja tehdä niistä itseni näköiset ja saan tavata uusia ihmisiä. Kutsuilla on pääsääntöisesti aina rento ja mukava ilmapiiri, ihmiset osallistuu ja innostuu ja se on palkitsevaa. En voisi kuvitella myyväni tuotteita, joihin en itse usko ja joita en itse käytä ja siksipä Tupperin toiminnalliset kutsut ovat erinomaisen toimiva ja myös kovasti tykätty konsepti.

4. Mitä tuotteita itse käytät aktiivisesti?

  • Meidän koko perhe on munakkaiden suurkuluttajia, joten päivittäisessä käytössä on EasyDelight -mikromunakasastia. Iso plussa myös väristä! EasyDelightissa tulee herkullinen munakas mikrossa parissa minuutissa ja mikä parasta, astia on huuhtelemalla puhdas - ei enää paistinpannun rappausta! Välillä on myös päiviä, jolloin suhaan kiireellä paikasta toiseen - kuten esittelystä jumpan vetoon - ja tarvitsen mukaan helppoa, nopeaa, terveellistä ja täyttävää evästä. Silloin pakkaan kananmunat, kirsikkatomaatit ja herkkusienet EasyDelightiin, nappaan kaapista mukaan tonnikalapurkin ja sitten riittääkin kunhan löydän vaan jostakin mikron. Loistava lounasvinkki hektiseen arkeen! Muita ehdottomia tuotteita meidän keittiössä ovat SmoothChopper -leikkuri (esimerkiksi porkkanaraasteen tekoon ja niiden munakkaiden täytteiden pilkkomiseen, valkosipulin pilkkomiseen!), MikroCook -yleiskannu (tiesitkö, että mikrossa voi keittää perunat, tehdä vaikka mannapuuron ja leipoa suklaakakun muutamassa minuutissa?), UltraPro -pata (huippukevyt kaikkeen uuniruokaan ja tarttumaton sisäpinta, meidän hitti tällä hetkellä tuore pataleipä!) sekä tietysti ruuanjämien säilytykseen ja lämmitykseen CrystalWave -lounasrasiat.

5. Minkä tuotteen haluaisit ehdottomasti joka kotiin?

Kaikille kiireisille - tai muuten vaan mukavuuden haluisille - kotikokeille suosittelen lämpimästi kaikkia omia suosikkejani, jotka helpottavat ja nopeuttavat ruuanlaittoa, ovat monikäyttöisiä, kestäviä ja vähentävät tiskin määrää. Oleellisinta Tuppereissa on kuitenkin mielestäni löytää omiin käyttötarkoituksiin sopivat ja omaa arkea helpottavat tuotteet, jolloin ne tulevat aktiiviseen käyttöön ja ovat hintansa väärtejä

6. Miten sinut saa kotiin esittelemään?

Tupper -kutsujen emännöinti on helppoa ja hauskaa: emännän tarvitsee ainoastaan kutsua ystäviä koolle istumaan iltaa ja minä huolehdin leipomisista ja esittelen samalla lyhyesti Tupperin tuotteita. Emäntää ja kaikkia vieraita muistetaan lisäksi kivalla Tupperwaren tuotelahjalla. Halutessaan rupattelua voi sitten jatkaa vaikka myöhälle iltaan muissa merkeissä valmiilla leipomuksilla Minut tavoitat joko puhelimella numerosta 041- 4323 297 tai Facebookin kautta.

Nykyään emännä tai isännän ei tarvitse huolehtia tarjoilusta vaan konsulentti tekee kaiken!
7. Miten konsulentiksi voi päästä?

Mikäli kiinnostus Tupperwaren konsulenttina toimimisesta heräsi, minulta saa lisätietoja.
Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.

Tunnisteet

1 tie (1) 4th of July (2) ajokortti (1) Angels Landing (1) Arizona (4) Arkikuvahaaste (4) Autoilu (1) autonosto (1) Beverly Hills (1) Big Sur (1) bikram (2) biohacking (1) black friday (1) Bryce (1) Carmel (2) casino (1) Central Market (1) crossfit (3) Dallas (1) Dia de los Muertos (1) Disney Concert Hall (1) Dixie (1) Fremont Street (1) Grand Canyon (1) Hackberry General Store (1) Halloween (3) Happy Holidays (1) helppoa leipomista (3) Hollywood (3) Hollywood Forever (1) Hoover Dam (2) Huntington library (1) Idyllwild (1) IFTTT (230) Instagram (231) Joulu (4) jouluvalot (2) kakkoskoti (4) kalifornia (10) Kanab (1) kesäloma (26) key lime pie (1) koiran kanssa lentäminen (1) Koti (9) kukkuu kurpitsapiiras (1) kummitukset (1) LA Autoshow (1) Lake Mead (1) lakers (1) Lankalauantai (1) Las Vegas (5) leipominen (4) lentäminen (2) Loma (8) Los Angeles (4) Los Olivos (1) Luna (8) Malibu (1) matkustaminen (112) Mondos (1) Monterey (1) Mustikka-vadelmapiirakka (1) Muutto (4) narrow (1) Nevada (5) New York (4) NHL (1) Oulu (9) pankkiasiat (1) Paso Robles (4) PCH1 (4) Pepperdine (1) Pismo Beach (1) Pitkäperjantai (1) puutarha (7) Pääsiäinen (2) Pääsiäispäivät (2) road trip (19) Rodeo Dr (1) Route 66 (1) Ruoka (14) San Fransisco (6) Sana Ynez (1) santa monica (2) Santa Ynez (1) Sosiaaliturvatunnus (1) Suomireissu (5) surffaus (3) Thanksgiving (1) the Last Bookstore (1) treenit (5) turistihommia (5) Universal Studios (2) Utah (5) Venice (1) ventura (12) Venturabeach (5) viini (9) viinitilat (6) viisumi (1) weekend getaway (2) Whole Foods (1) Yoga (4) Zion (2)