/
0 Comments

Aurinko Armas!


Edelleen San Fransiscossa! Ja kelit suosii.. Meillä on mystinen hotellin uima-allas, vaikka kaupungilla vähän tuuleskelee niinku täällä tuntuu Oulun tyyliin koko ajan tuulevan, on altaalla tyyntä ja kuumaa!

Oonki päätyny tänne paistattelemaan vähä joka välissä, ennen ja jälkeen kaupunkikierroksia ja kun ei vaan huvita lähtä tunkemaan kauppoihin tai turistikohteisiin! 

Sen verran aurinkoasiaa varsinki teille jotka tuutte sitte meille kylään ;) ettei käy huonosti eli kärähdä kunnolla!

- rasvaa, rasvaa ja rasvaa tarpeeksi korkeilla suojakertoimilla! Mulla on käytössä 20-30 koko ajan, myös kaupungilla! Ihon ruskettuminen ei suojaa, se on verrattavissa 4 kertoimeen eli ei mihinkään näillä auringoilla! Rasvaa tietysti lisäillään varsinki altaalla ja välillä varjoon tai vaatteet päälle ;)

- Suomessa myydään 50 kertoimeen asti rasvoja, enempi saa esim. Aasiasta mutta niiden sisältö ei vättämättä ole täysin luotettavaa. Toisaalta yli 50 rasvoissa on enään hyvin vähän eroa. Jos mulla ois yhtään herkempi tai vaaleempi iho, vetelisin tuota 50 pintaan!

- kasvoille oma rasva! Löysin Oulusta ihan marketista BB- voiteen 30 suojalla (normaalisti 10). Voide sopii kasvoille ja rintakehälle ja toimii hyvin! Ja rasvataan myös korvat, huulet jne.. Nämä nimittäin altistuu eniten esim. Kaupungilla seisten!

- Hattu päähän ja lasit silmille! Varsinki ku heti eka päivänä löyty Gapilta uus leveillä liereillä! Kunnon arskalaseista tuskin tarvii enää edes sanoa?! 

- Vettä!! Tai mun uutta ihastusta, kookosvettä! 

Ite oon tajunnu nämä aurinkojutut tosissaan vasta pari vuotta sitte. Aina noita rasvoja on tullu löträttyä, mutta vähä liian alhasilla kertoimilla! Ihan metsään ei silti oo menny ku viimeksi maanantaina ihmeteltiin mun ikää ja kyseltiin henkkareita (toim.huom. Täällä ikäraja siis 21 ja mun mittari on ihan just 33 kohdalla - tiedän, vaikee uskoa näin nuorekkaasta ;)) Aurinko liikaa otettuna vanhentaa ja sen kyllä huomaa, et Suomessa ei paista liikaa, mutta sillon ku paistaa niin rasvaa pintaan niin ei päästä kasvattaan ihosyöpätilastoja!Uuh nyt on kuuma!! Uimaan molskis ja uus rasvaus ;))

MEi kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.

Tunnisteet

1 tie (1) 4th of July (2) ajokortti (1) Angels Landing (1) Arizona (4) Arkikuvahaaste (4) Autoilu (1) autonosto (1) Beverly Hills (1) Big Sur (1) bikram (2) biohacking (1) black friday (1) Bryce (1) Carmel (2) casino (1) Central Market (1) crossfit (3) Dallas (1) Dia de los Muertos (1) Disney Concert Hall (1) Dixie (1) Fremont Street (1) Grand Canyon (1) Hackberry General Store (1) Halloween (3) Happy Holidays (1) helppoa leipomista (3) Hollywood (3) Hollywood Forever (1) Hoover Dam (2) Huntington library (1) Idyllwild (1) IFTTT (226) Instagram (227) Joulu (4) jouluvalot (2) kakkoskoti (4) kalifornia (10) Kanab (1) kesäloma (26) key lime pie (1) koiran kanssa lentäminen (1) Koti (9) kukkuu kurpitsapiiras (1) kummitukset (1) LA Autoshow (1) Lake Mead (1) lakers (1) Lankalauantai (1) Las Vegas (5) leipominen (4) lentäminen (2) Loma (8) Los Angeles (4) Los Olivos (1) Luna (8) Malibu (1) matkustaminen (112) Mondos (1) Monterey (1) Mustikka-vadelmapiirakka (1) Muutto (4) narrow (1) Nevada (5) New York (4) NHL (1) Oulu (9) pankkiasiat (1) Paso Robles (4) PCH1 (4) Pepperdine (1) Pismo Beach (1) Pitkäperjantai (1) puutarha (7) Pääsiäinen (2) Pääsiäispäivät (2) road trip (19) Rodeo Dr (1) Route 66 (1) Ruoka (14) San Fransisco (6) Sana Ynez (1) santa monica (2) Santa Ynez (1) Sosiaaliturvatunnus (1) Suomireissu (5) surffaus (3) Thanksgiving (1) the Last Bookstore (1) treenit (5) turistihommia (5) Universal Studios (2) Utah (5) Venice (1) ventura (12) Venturabeach (5) viini (9) viinitilat (6) viisumi (1) weekend getaway (2) Whole Foods (1) Yoga (4) Zion (2)