/
0 Comments

Yoga!


Noniin nyt mää oon varma että viihdyn täällä! Toinen koti eli yoga studio on löytynyt!! Ja yllättävän helposti vielä..

Venturan keskustassa on tasan kaksi studiota siis pelkkää yogaa ja vain toisessa on mun lempparia Hot yogaa eli Bikramia.

Annoin ensin mahdollisuuden ns. kuntosalijoogalle 24 hour fitnesissä, koska  ystäväni käy tuolla salilla. Salijooga oli lähinnä - valitettavasti - ohjaajan oma venyttely joogatyyppisesti. Hän ohjasi koko tunnin silmät kiinni?! Tuntia häiritsi myös se, että koska ohjaajaa huvitti, hän aloitti tunnin 10min etukäteen, joten jengiä lampsi sisälle koko ajan. Puolessa välissä osa taas poistui ja kun loppurentotus oli ohi, olimme ystäväni kanssa melkein kahdestaan! 

No, liikkeet olivat joogapohjaisia, mutta eivät mukailleet oikein mitään tyylisuuntaa tarkasti. Tämä on kuitenkin kuntosalijoogan ideakin, koska suuri osa tulee hakemaan venyttelyä ja turvallista jumppaa, ei joogaamaan. Kuten esim. Ystäväni, jolle tämä oli ensimmäinen joogakokemus ikinä. Ja kyllähän se silti itsestäkin tuntui hyvältä, vaikka jäinkin kaipaamaan yogaa!


No, sovimme että aamulla suuntaamme Bikram salille... Lueskelin netistä arvosteluja salista ja ne eivät olleet kovin mairittelevia! Päätimme kuitenkin testata, koska Bikram on sarja, ei siinä paljon sovelleta! 90min, 26 asanaa ja ainakin se +40C!

Aamulla siis mehut nassuun niin kuin kunnon yoogi ikään - kookosvettä, basilikaa, inkivääriä ja limeä.

Ja eikun studiolle! Paikka oli IHANA!!! Valoisa, siisti, tarpeeksi kuuma mutta hyvä ilma! Ohjaaja oli vaativa ja tunnin jälkeen juttelimme pitkään yogasta ja liikunnasta. Huomasin, että netin arvostelut eivät aina vastaa ihan todellisuutta - tässäkin paikkaa oli kehuttu, mutta ohjaaja on paikallisten makuun liian "ankara"?! Puhuimme tunnin jälkeen kurinalaisesta treenaamisesta ja hän tunnusti vaativansa oppilailtaan paljon - mikä on minusta todella hyvä! Paremmin siinä kehittyy kun toinen vaatii, kuin että siellä edessä vaan venytellään silmät kiinni!

Om Shanti <3


Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.

Tunnisteet

1 tie (1) 4th of July (2) ajokortti (1) Angels Landing (1) Arizona (4) Arkikuvahaaste (4) Autoilu (1) autonosto (1) Beverly Hills (1) Big Sur (1) bikram (2) biohacking (1) black friday (1) Bryce (1) Carmel (2) casino (1) Central Market (1) crossfit (3) Dallas (1) Dia de los Muertos (1) Disney Concert Hall (1) Dixie (1) Fremont Street (1) Grand Canyon (1) Hackberry General Store (1) Halloween (3) Happy Holidays (1) helppoa leipomista (3) Hollywood (3) Hollywood Forever (1) Hoover Dam (2) Huntington library (1) Idyllwild (1) IFTTT (217) Instagram (218) Joulu (4) jouluvalot (2) kakkoskoti (4) kalifornia (10) Kanab (1) kesäloma (26) key lime pie (1) koiran kanssa lentäminen (1) Koti (9) kukkuu kurpitsapiiras (1) kummitukset (1) LA Autoshow (1) Lake Mead (1) lakers (1) Lankalauantai (1) Las Vegas (5) leipominen (4) lentäminen (2) Loma (8) Los Angeles (4) Los Olivos (1) Luna (8) Malibu (1) matkustaminen (112) Mondos (1) Monterey (1) Mustikka-vadelmapiirakka (1) Muutto (4) narrow (1) Nevada (5) New York (4) NHL (1) Oulu (9) pankkiasiat (1) Paso Robles (4) PCH1 (4) Pepperdine (1) Pismo Beach (1) Pitkäperjantai (1) puutarha (7) Pääsiäinen (2) Pääsiäispäivät (2) road trip (19) Rodeo Dr (1) Route 66 (1) Ruoka (14) San Fransisco (6) Sana Ynez (1) santa monica (2) Santa Ynez (1) Sosiaaliturvatunnus (1) Suomireissu (5) surffaus (3) Thanksgiving (1) the Last Bookstore (1) treenit (5) turistihommia (5) Universal Studios (2) Utah (5) Venice (1) ventura (12) Venturabeach (5) viini (9) viinitilat (6) viisumi (1) weekend getaway (2) Whole Foods (1) Yoga (4) Zion (2)