/
0 Comments

Ylläs on ykkönen!


Niin käytiinhän me siellä Ylläkselläkin... Edellisestä reissusta oli muutama vuosi vierähtänyt mutta osattiin silti perille, näppärästi Tornion - Ylitornio - Ylläs. Keliksi sattu oikein makia lumipyry eli eipä se mitään herkkua ollut ajella mutta kun ei ollut mihinkään kiire, auto huolella pakattu ja koko porukka koiraa myöten turvallisesti kiinnitettynä niin mikäpä siinä perheellä ajellessa!

Tällä kertaa otettiin ns. täyden palvelun mökki Lapland Hotelsin kautta. Paritalon puolikas "kömmänä" oli sopivasti hotellin vieressä, koiraystävällinen, lähellä rinteitä ja ladulle oli noin 20m. Hintaan sisältyi hotellin aamupala joka sai kyllä täydet pisteet niin valikoiman kuin palvelunkin puolesta, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä loppusiivous! Tuo siivous oli se ihanin bonus, tuntuu niin kamalalta kivan viikonlopun jälkeen alkaa siivoamaan mökkiä... Toinen bonus oli eritäin joustava respa joka antoin sunnuntaina "late check outin" myöhään iltapäpäivään!

Pejantaina ei juuri muuta ehditty kuin lenkittää Luna - joka rakastaa lunta!!


Luna nauttii lumesta - mitä enempi sen parempi!
Lauantaina herättiin meidän lomille tyypillisesti aikasin... Luna ulos ja sitte aamupalalle! On kyllä luksusta kävellä vaan valmiiseen pöytään! Lumisade oli lakannut alhaalla mutta näkyvyys tunturissa oli heikohko... Osa rinteistä oli kiinni mutta päätettiin silti lähteä laskemaan. Tunturituulia ei ennusteta, joten turha oli laskuja jättää sunnuntai aamulle.

Tältä näytti rinteessä, tuolla jossain on huippu!

Ylläs on silti ihana! Sportin ala-asemalla hissipojat laitteli tulet ja juopastiin kaakaot ja rupateltiin! 

Laskemista riittää pitemmäksi aikaa... plus tietysti kaikki mitä ei karttaan ole merkitty!!

Laskupäivän jälkeen nautittiin lounas ja suunnattiin hotellille. Me lähdettiin Lunan kanssa lenkille ja sattumalta yhteislenkille paikallisen koiranulkoiluttajan kanssa ku jäätiin jutulle ja Kari kävi vielä hiihtämässä pikku mutkan! 

Tämän verran lunta oli ystävänpäivän viikonloppuna!

Saunan jälkeen Luna jäi lepäilemään ja me käytiin aikaisella Valentine´s Day illallisella Pihvikeisarissa. Ruoka, palvelu ja puitteet oli ihan loistavat! Listalta löytyi tietysti kaikki Lapin herkut ja ravintolan yhteydessä oli myös pieni matkamuistomyymälä.

Pihvikeisarin annokset - isot ja maukkaat!
 Sunnuntaina minä kävin hiihtolenkin ja Kari saatiin kaikkien kommellusten jälkeen vielä mäkeen laskemaan Luosu...

Kyllähän noita latuja ois riittäny viikkotolkulla hiihdellä!

Luosun lasku alhaalta kuvattuna..

Kotimatka sujui huomattavasti paremmassa kelissä mutta kyllä oli väsynyttä porukkaa perillä! Sitä on ennen ajatellut että Ylläs on jotenki kaukana, mutta kummasti on ajatukset muuttuneet ajomatkoista ja pituuksista Kalifornian ansiosta - kauaski tuntuu olevan nykyään lyhyt matka! 


Pitäskö sitte taas tehdä vähä remonttia...!! Kohta tarjolla ennen ja jälkeen kuvia niin vessasta kuin muualtakin meiltä kotoa!

MEi kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.

Tunnisteet

1 tie (1) 4th of July (2) ajokortti (1) Angels Landing (1) Arizona (4) Arkikuvahaaste (4) Autoilu (1) autonosto (1) Beverly Hills (1) Big Sur (1) bikram (2) biohacking (1) black friday (1) Bryce (1) Carmel (2) casino (1) Central Market (1) crossfit (3) Dallas (1) Dia de los Muertos (1) Disney Concert Hall (1) Dixie (1) Fremont Street (1) Grand Canyon (1) Hackberry General Store (1) Halloween (3) Happy Holidays (1) helppoa leipomista (3) Hollywood (3) Hollywood Forever (1) Hoover Dam (2) Huntington library (1) Idyllwild (1) IFTTT (217) Instagram (218) Joulu (4) jouluvalot (2) kakkoskoti (4) kalifornia (10) Kanab (1) kesäloma (26) key lime pie (1) koiran kanssa lentäminen (1) Koti (9) kukkuu kurpitsapiiras (1) kummitukset (1) LA Autoshow (1) Lake Mead (1) lakers (1) Lankalauantai (1) Las Vegas (5) leipominen (4) lentäminen (2) Loma (8) Los Angeles (4) Los Olivos (1) Luna (8) Malibu (1) matkustaminen (112) Mondos (1) Monterey (1) Mustikka-vadelmapiirakka (1) Muutto (4) narrow (1) Nevada (5) New York (4) NHL (1) Oulu (9) pankkiasiat (1) Paso Robles (4) PCH1 (4) Pepperdine (1) Pismo Beach (1) Pitkäperjantai (1) puutarha (7) Pääsiäinen (2) Pääsiäispäivät (2) road trip (19) Rodeo Dr (1) Route 66 (1) Ruoka (14) San Fransisco (6) Sana Ynez (1) santa monica (2) Santa Ynez (1) Sosiaaliturvatunnus (1) Suomireissu (5) surffaus (3) Thanksgiving (1) the Last Bookstore (1) treenit (5) turistihommia (5) Universal Studios (2) Utah (5) Venice (1) ventura (12) Venturabeach (5) viini (9) viinitilat (6) viisumi (1) weekend getaway (2) Whole Foods (1) Yoga (4) Zion (2)