/
0 Comments

Vain kaksi kalaa...


Tai jos totta puhutaan niin 14! Tänään puhutaan siis kalastuksesta. Me ollaan molemmat kalasteltu sillon tällön Suomessa mutta reissussa ei ole tullut vielä tällasta harrastettua. Nyt kun samaan matkaseurueeseen sattui ihan kunnon kalamiehiä, lähdettiin me heidän mukaan kiristelemään siimoja Andaman merelle! 

Lähtömeiningit oli aika erikoiset... Meillä olis siis yksitysivene tai jos sitä purtiloa voi veneeksi kutsua! Aamulla kuski haki hotellilta ja ajeltiin hylätylle laiturille, josta kunnon temppuratalaituria ja hylättyjä lauttoja pitkin pompittiin veneeseen ja eikun hiio-hoi ja merelle!

Tuolta me tultiin. Tästä kuvakulmasta tämä ei edes näytä pahalta!?

Ja tuosta hyppy hylättyyn laivaan ja siitä hyppy omaan veneeseen!

Ohitettiin Saladanin keskusta...

Ja muutama muu kalastaja!


Kun päästiin peilipaikoille, opas/kapteeni/kalastaja viritteli 6 vapaa veneen perään.

Menomatkan saalis ei päätä huimannut... Muovipussi, yksi karkuun päässyt kala ja tais tulla yksi tonnikala. Pääkohteena oli kauempana, noin 3h puksuttelun pääässä sijaitseva luonnonpuistoalue. Saarten ympärillä kierteli muitakin kalastajia ja snorklaajia ja poliisi, joka napsi kaikista kuvia. Kuvia siis siksi, että jos menee 200m lähemmäs saarta kalastamaan tai snorklaamaan, pitää maksaa ns. pääsymaksu. Me ankkuroitiin 200m poijuun ja jäätiin pohjaonkien kanssa kalastelmaan ja kuvaamaan poliiseja.

Vene ei tosiaan ollut ihan uusimmasta päästä! Toisaalta mitäpä sillä on väliä, se pysy pinnalla, kaikki tarvittava löytyi, kapteeni ja opas oli tosi mukavia ja osaavia, saatiin kalaa ja päästiin snorklaamaan!

Päivä sattui olemaan todella kuuma ja kostea ja pikku snorklaus täysin  privaatilla paratiisirannalla ei tehnyt yhtään huonoa! Tästä suunnattiin paluumatkalla, jolloin kala vasta alkoikin syömään!

Ja otetaan nyt vielä uudestaan iloinen kalanainen! 2 tonnikalaa napsahti tilille! Yhteissaldona taisi olla 13 tonnikalaa ja 1 marlin.


Tiukille meni, että päästiin ennen pimeää maihin. Matkalla saatiin nauttia vielä Lantan viimeisen illan auringonlaskut!

Katotaanpa saadaanko lisää reissujuttuja loppuviikosta!

MEi kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.

Tunnisteet

1 tie (1) 4th of July (2) ajokortti (1) Angels Landing (1) Arizona (4) Arkikuvahaaste (4) Autoilu (1) autonosto (1) Beverly Hills (1) Big Sur (1) bikram (2) biohacking (1) black friday (1) Bryce (1) Carmel (2) casino (1) Central Market (1) crossfit (3) Dallas (1) Dia de los Muertos (1) Disney Concert Hall (1) Dixie (1) Fremont Street (1) Grand Canyon (1) Hackberry General Store (1) Halloween (3) Happy Holidays (1) helppoa leipomista (3) Hollywood (3) Hollywood Forever (1) Hoover Dam (2) Huntington library (1) Idyllwild (1) IFTTT (217) Instagram (218) Joulu (4) jouluvalot (2) kakkoskoti (4) kalifornia (10) Kanab (1) kesäloma (26) key lime pie (1) koiran kanssa lentäminen (1) Koti (9) kukkuu kurpitsapiiras (1) kummitukset (1) LA Autoshow (1) Lake Mead (1) lakers (1) Lankalauantai (1) Las Vegas (5) leipominen (4) lentäminen (2) Loma (8) Los Angeles (4) Los Olivos (1) Luna (8) Malibu (1) matkustaminen (112) Mondos (1) Monterey (1) Mustikka-vadelmapiirakka (1) Muutto (4) narrow (1) Nevada (5) New York (4) NHL (1) Oulu (9) pankkiasiat (1) Paso Robles (4) PCH1 (4) Pepperdine (1) Pismo Beach (1) Pitkäperjantai (1) puutarha (7) Pääsiäinen (2) Pääsiäispäivät (2) road trip (19) Rodeo Dr (1) Route 66 (1) Ruoka (14) San Fransisco (6) Sana Ynez (1) santa monica (2) Santa Ynez (1) Sosiaaliturvatunnus (1) Suomireissu (5) surffaus (3) Thanksgiving (1) the Last Bookstore (1) treenit (5) turistihommia (5) Universal Studios (2) Utah (5) Venice (1) ventura (12) Venturabeach (5) viini (9) viinitilat (6) viisumi (1) weekend getaway (2) Whole Foods (1) Yoga (4) Zion (2)